Handi-handi-handia 1 - Xirula Mirula Taldea; Aizarna, Kontxi; Urbieta, Imanol (1934-2016); Xirula Mirula Taldea (Donostia : Xirula Mirula, 1996)
Haur Hezkuntzan dauden 5 urteko haurrekin musika nola egin daitekeen proposatzen dute.
EIMA programa 1994
Haur Hezkuntza, 5 urte
Hezkuntza, Unibertsitate eta Ikerketa Sailaren laguntzaz egina
Keywords: Musika -- Irakaskuntza; EIMAk onetsitako materialak; Curriculumeko baliabideak; Bideo didaktikoak