Urtxintxa 5 urte : ikaslearean karpeta : 1. hiruhilabetea - Elorza Alday, Itziar; Fano, Dani; Odriozola, Elena; Armspach, Marko; Saenz de Oiarzabal, Maite; Oiarbide, Joxi; Ortega, Manu; Xirula Mirula Taldea; Ikastolen Elkartea (Donostia : Elkarlanean ; Gipuzkoako Ikastolen elkartea, 1999)
Urtxintxa proiektuko argitalpen honek lau ipuin eta lau lan-koaderno jasotzen ditu karpeta batean.
4. Olentzeroren oparia (ipuina)
5 urtetik aurrera (urdina)
Haur Hezkuntza, 5 urte
Keywords: EIMAk onetsitako materialak; Curriculumeko baliabideak; Haur eta Gazteentzako Literatura