Hilerriko altxorra - Bat Pat; Arana, Aitor; Pisapia, Blasco; Brughera, Pamela (Bilbao : Gero / Mensajero, 2009)
Kaixo! Bat Pat naiz. Ileak lazteko moduko istorio bat kontatuko dizuet... prest al zaudete? Gau batean, hilerri zaharrean, txanodun bat ikusi nuen, oso-oso itxura susmagarrikoa. Pixka batean pentsatu ondoren, bi aukera besterik ez neukala ondorioztatu nuen: ziztu bizian alde egitea edo arriskuari bete-betean heltzea! Badakizue zein aukeratu nuen?
8 urtetik aurrera (gorria)
Il tesoro del cimitero
Keywords: Sorginak; Saguzarrak; Misterioa; Haur eta Gazteentzako Literatura; Eleberriak