Altxor bat esku artean : txotxongiloak - Genua, Enkarni; Cruz, Karmele; Rosetta Testu Zerbitzuak; Topic (Donostia : Erein, 2009)
Gogoan dut zenbat eskola izaten ziren garai batean txotxongiloak, dramatizazioak eta antzerkiak oso toki txikia zutenak, eta, aldi berean, zenbat maisu-maistra adoretsu izaten zen ikasgeletan eromen pixka bat sartu nahi zutenak baina horretarako bultzada txiki bat behar zutenak. Asko dira halaber erdi lotan daukaten sormena kanporatzeko baliabideak behar dituzten neska-mutil gazteak. Eta beste horrenbeste beren seme-alaben elikadura intelektualari, espiritualari eta artistikoari garrantzi handia ematen dioten aita-amak. Haientzat guztientzat da liburu hau
Bibliografia:148-149. or.
Keywords: Txotxongiloak -- Euskal Herria; Monografiak; Erreferentzia-materialak